www.festivalofcools.nl
Valuta:
laarzen dames,dameskleding online,dames schoenen,dames jassen,jurken dames
<
Home ::  Privacy verklaring

Privacy verklaring


Het gebruik van deze site

Alle materialen, inclusief afbeeldingen, tekst, illustraties, ontwerpen, iconen, foto's, programma's, muziekclips of downloads, videoclips en geschreven en andere materialen die deel uitmaken van deze site zijn uitsluitend bestemd voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. U kunt downloaden of kopiëren van de inhoud en andere downloadbare materialen op de Site uitsluitend voor persoonlijk gebruik. Geen enkel recht, titel of belang in een gedownloade materialen of software wordt overgedragen aan u als gevolg van een dergelijke downloaden of kopiëren. Je mag niet reproduceren (behalve zoals hierboven vermeld), publiceren, uitzenden, te distribueren, weer te geven, aan te passen, afgeleide werken te vormen, te verkopen of deelnemen aan een verkoop van of te exploiteren op enigerlei wijze, geheel of gedeeltelijk, een van de inhoud, de site of een verwante software. Alle software die gebruikt wordt op deze site is eigendom van een online winkel en beschermd door het auteursrecht. De inhoud en software op deze site mogen alleen worden gebruikt als een inkoop bron. Elk ander gebruik, met inbegrip van de reproductie, aanpassing, distributie, transmissie, herpublicatie, weergave of de prestaties van de inhoud op deze site is strikt verboden.

Aanstootgevend materiaal

U begrijpt dat door het gebruik van deze site of diensten die op de site, kunt u Content die door sommigen worden beschouwd als beledigend, onfatsoenlijk of aanstootgevend, welke content al dan niet als zodanig herkenbaar zijn tegenkomen. Gaat u akkoord met de site en elke dienst te gebruiken op uw eigen risico en dat de online winkel is niet aansprakelijk jegens u voor Inhoud die beledigend, onfatsoenlijk of aanstootgevend kan worden beschouwd.

Copyrights en handelsmerken

Tenzij anders vermeld, worden alle Inhoud auteursrechten, handelsmerken, trade dress en / of andere intellectuele eigendomsrechten gebruiken in eigendom, beheer of in licentie door online winkel of door derden die hun materialen zijn in licentie gegeven aan online winkel en worden beschermd door China en internationale wetten op het auteursrecht. De compilatie (wat betekent dat de collectie, regeling, en assemblage) van alle inhoud op deze site is het exclusieve eigendom van een online winkel en wordt ook beschermd door China en de internationale wetten op het auteursrecht.

Online winkel en haar leveranciers en licentiegevers behoudt zich uitdrukkelijk alle intellectuele eigendomsrechten op alle teksten, programma's, producten, processen, technologie, content en andere materialen die op deze site verschijnen. De toegang tot deze site niet overleggen en mogen niet worden beschouwd als het toekennen van iemand een licentie onder een van online winkel of de intellectuele eigendomsrechten van derden.

De online winkel namen en logo's en alle aanverwante producten en diensten namen, beeldmerken en slogans zijn handelsmerken of dienstmerken van de zonnebril online winkel. Geen handelsmerk of service merk licentie is verleend in verband met het materiaal op deze site. De toegang tot deze site is niet iemand machtigen om het even welke naam, logo of merk te gebruiken op een manier.
Verwijzingen op deze site om geen namen, merken, producten of diensten van derden of hyperlinks naar sites van derden of informatie worden uitsluitend voor uw gemak voor u en geen enkele wijze een of impliceren online winkel goedkeuring, sponsoring of aanbeveling van de derde partij, informatie, product of dienst. online winkel is niet verantwoordelijk voor de inhoud van sites van derden en geen uitspraken met betrekking tot de inhoud of nauwkeurigheid van materiaal op dergelijke sites te maken. Als u besluit om te linken naar een dergelijke websites van derden, doet u dit volledig op eigen risico.

Bestel Acceptatie

Let op: dit: er kunnen bepaalde opdrachten die wij niet kunnen accepteren en moeten annuleren. Wij behouden ons het recht voor om naar eigen goeddunken, te weigeren of een bestelling om welke reden annuleren. Sommige situaties die kunnen leiden tot uw bestelling wordt geannuleerd omvatten beperkingen van de hoeveelheden beschikbaar voor aankoop, onjuistheden of fouten in product- of prijsinformatie, of problemen die door onze krediet- en fraude te vermijden afdeling. We kunnen ook aanvullende controles of informatie voor het accepteren van een bestelling.

Terug