www.festivalofcools.nl
Valuta:
laarzen dames,dameskleding online,dames schoenen,dames jassen,jurken dames
<
Home ::  Verzenden & retouren

Verzenden & retouren


Fast Delivery

De meeste goedgekeurde bestellingen vanuit ons magazijn binnen één werkdag verzonden. De tijd om uw pakket te ontvangen is afhankelijk van de levering methode je ook kiest, maar onze standaard is 3-5 dagen. Hier sturen we pakketten door express luchttransport wereldwijd. Bestellingen worden goedgekeurd nadat de betaling is ontvangen en alle scheepvaart en facturering zijn geverifieerd. Dit proces wordt geïnformeerd en een bericht wordt achtergelaten in uw account, maar in verzachtende omstandigheden duurt het maximaal 5 werkdagen.

De Verzendmethode

We maken gebruik van een verscheidenheid aan dragers. Afhankelijk van de hoeveelheid van uw bestelling en verzendadres. Wij beloven de veiligheid van de scheepvaart en de trouw van de artikelen. Zij omvatten EMS .FedEx, USPS en DHL.

International Orders: U kunt zoveel items als je wilt met onze gratis verzending. Bestellingen komen binnen 15 werkdagen en kunnen worden gevolgd aan uw deur op de lijn in de tijd. Als gevolg van de niet-belasting op de scheepvaart en biedt ook samples, kunt u niet genieten van BTW en gratis verzending, gaan!

Hoe om terug te keren voor de uitwisseling?

U kunt de schoenen terug te keren voor de uitwisseling (kleur, grootte, of zelfs een ander paar) uiterlijk 15 dagen na ontvangst. Maar je moet de vergoeding van de terugkeer veroorloven.

Met het oog op een uitwisseling te maken, moeten alle schoenen worden in de originele, ongedragen, dode voorraad staat, met originele verpakking of je zal niet in aanmerking voor een uitwisseling. Gratis Exchanges kan alleen worden gemaakt indien de producten waren fabriek gebreken en / of het was onder onze fout.

Je moet de verzendkosten te dragen om het pakket opnieuw te verzenden als de klant de verkeerde maat / kleur kiest, of als de klant beslist niet om het pakket te willen.

Hoe terug te betalen?

Als u niet tevreden bent met de aankoop na ontvangst ervan en willen een volledige terugbetaling, stuur dan een e-mail naar onze klantenservice. Breng het terug naar het adres dat wij bieden, zullen we direct terugbetalen aan uw betaalrekening nadat we ze ontvangen. Volledige terugbetaling kan alleen worden gemaakt als de producten van de fabriek gebreken en / of het is onder onze fout, of we kunnen alleen bieden een gedeeltelijke terugbetaling en wij zijn niet verantwoordelijk voor de vergoeding van de terugkeer.

De goederen moeten in dezelfde staat als we voor de uitwisseling vereist boven.

Terug